“Door al onze uitgaande documenten automatisch te archiveren loopt het AR-proces veel vlotter en efficiënter.
Ook zijn we zeker dat het voldoet aan alle wettelijke regels.”

Paperless administratie

Zeg vaarwel tegen kartonnen dozen en papier. Ga volledig ‘paperless’ en archiveer al je documenten digitaal. Handig, snel én milieuvriendelijk. Je documenten zijn altijd veilig, zelfs in geval van een brand of overstroming.

Vlot en makkelijk beheer

Breng eenheid en orde in je archiveringsstructuur. Stel duidelijke archiveringsregels in per entiteit, zoals documenttype, dossier, of andere parameters. Vind specifieke documenten in een handomdraai terug.

Rechtsgeldig e-archief

Voldoe aan alle Europese regels voor een rechtsgeldige archivering. Alle uitgaande documenten en bijbehorende documenten (papier en elektronisch verzonden) worden gearchiveerd voor een periode van minstens 10 jaar.

Voor zender én ontvanger

Zowel de verzender als de ontvanger hebben toegang tot het elektronisch archief. Documenten en facturen bekijken of downloaden kan makkelijk en snel via een gebruiksvriendelijk en gepersonaliseerd online portaal.

Certified legal signing

Documenten worden automatisch ondertekend en voorzien van een rechtsgeldig certificaat en timestamp erkend door de Belgische overheid. Elke betrokkene kan de geldigheid van de handtekening makkelijk verifiëren.

Archiveer elk document

Onze e-archiving-oplossing is geschikt voor elk type document waarvoor bewaartermijnen of wettelijke regels gelden. Denk aan contracten, facturen en creditnota’s, orders, attesten en certificaten, aanbestedingen en offertes, …

Flexibele oplossing

Wil je jouw uitgaande documentenstroom digitaliseren en automatiseren? Dankzij de modulaire structuur van Nymus X stap je in waar jouw grootste behoefte ligt. Het platform evolueert mee met de groei van je bedrijf.

Veilig gebruikersbeheer

Ken rechten toe aan gebruikers, zowel aan de kant van de zender als die van de ontvanger. Handig wanneer je bedrijf meerdere entiteiten heeft. Zodra de documenten in het archief staan, is een wijziging niet langer mogelijk.

Klaar om je processen
te automatiseren?

Maak elke digitale documentenstroom 10 keer efficiënter. Eerst zien en dan geloven? Boek een gratis demo en sta versteld van de mogelijkheden.