“E-invoicing en een naadloze integratie met ons ERP-pakket heeft ons order-to-cash-proces veel sneller en efficiënter gemaakt.
Onze hele cyclus voldoet nu aan alle wettelijke voorwaarden, wat ons gemoedsrust geeft.”

Win tijd en reduceer verborgen kosten

Verlies geen kostbare uren aan het verzenden, opvolgen, corrigeren of invorderen van facturen. Vergeleken met een papieren factuur, is een e-invoice 64% goedkoper voor de verzender en 59% voor de ontvanger. 

Verbeter de customer experience

Onderscheid je van concurrenten door een vlotter facturatieproces. Klanten integreren hun factuur automatisch in hun digitale boekhouding. Een win-win voor iedereen. En een extra reden om klant te blijven bij jouw onderneming.

Krijg meer inzicht in je Order2Cash-proces

Maak beslissingen op basis van real-time inzichten in je O2C-proces. Bekijk grafieken en KPI’s, verstuur automatisch rapporten en informeer de boardroom met accurate data over de cashflow van je onderneming.

Zeker van integriteit en authenticiteit

Maak elke factuur rechtsgeldig dankzij electronic signing, time stamping. Conform de Europese wetgeving wordt elke uitgaande factuur digitaal gearchiveerd en bewaard voor een periode van minstens 10 jaar.

Factureer volgens de wettelijke richtlijnen

Elk land heeft zo zijn eigen regels, formaten en netwerken. Voldoe aan alle wettelijke vereisten in 55 landen wereldwijd. Wij volgen nieuwe regels en wetgeving op voor jou en passen ze automatisch toe op je facturatieproces. 

Vermijd digitale fraude en phishing

Het aantal meldingen van phishing en scamming blijft jaar na jaar groeien. Een e-mail met een factuur in PDF-formaat kan onderschept en gewijzigd worden door hackers. E-invoicing beschermt jou en je klanten tegen fraude.

Verhoog de productiviteit van je team

Maak je finance team drie keer productiever door manuele handelingen en rapporting te automatiseren. Krijg voortaan veel minder mails en telefoontjes met vragen over facturatie. Focus meer op je core business.

E-invoicing via het Peppol-netwerk

Factureren via het Europese Peppol-netwerk is al jaren verplichte kost voor wie samenwerkt met de overheid. Vervang manuele data-invoer in een afzonderlijk systeem door een volledig geautomatiseerde B2G-facturatie.

Factureer via e-invoicing.
Verhoog je werkkapitaal.

In een één-op-één demosessie met een
van onze specialisten kom je te weten:

  • Hoe (de markt van) e-invoicing werkt
  • Waarom je cashflow zal verbeteren
  • Of e-invoicing voor jou de juiste keuze is