“Sinds we onze administratieve communicatie hebben gestroomlijnd, sparen we elke week uren tijd uit aan administratie, spenderen we minder geld aan papier, en is de response rate op onze communicatie fors gestegen.”

All-in-one-oplossing

Verstuur zowel legale documenten als niet-juridische documenten via één platform. Facturen of andere officiële documenten worden verwerkt via het platform. Alle administratieve communicatie verloopt via een e-mailprovider.

Vanaf je eigen webdomein

Alle administratieve e-mails worden verstuurd vanaf het subdomein van de verzender. Op die manier vermijd je het risico dat je mail in de spamfolder terecht komt — of nog erger: dat je domeinnaam op de blacklist verzeilt.

Certified mailing partner

Voor de verzending werken we samen met een gecertificeerde e-mailprovider, alleen voorbehouden voor administratieve of vertrouwelijke e-mails.

Vlotte monitoring

Ga eenvoudig na of een e-mail effectief is afgeleverd, geopend of gelezen door de ontvanger. Heeft een klant jouw factuur toch gemist? Verstuur het document opnieuw in één muisklik via het gewenste kanaal.

Werk efficiënter

Maak administratieve communicatie veel sneller en efficiënter, verbeter de klantervaring en geef minder geld uit aan papier en postzegels. De tijd die werknemers uitsparen, kunnen ze voortaan besteden aan nuttiger werk.

Ook papieren post

Sommige mensen blijven gehecht aan een ouderwetse brief. Daarom bieden we jou ook een geautomatiseerde oplossing voor papieren post. Wij zorgen daarbij voor het printen, postklaar maken en verzenden van brieven.

Klaar om te automatiseren?

Maak je administratieve communicatie 10 keer efficiënter.