Onze waarden

Waar we voor staan

Onze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. Ze vertellen meer over wie we zijn, waarin we geloven, en wat we willen bereiken.

Integriteit komt eerste

We never overpromise: what you see is what you get. We zijn onverbloemd en eerlijk over onze beloftes. Als we iets niet kunnen realiseren, zullen we dat ook zonder omwegen zeggen. Een woord is een woord. We overschrijden geen grenzen en handelen ethisch. We zijn meegaand maar tegelijk ook principieel. Op die manier leggen we de basis voor een solide samenwerking.

Sterke relaties bouwen

We schenken veel tijd en aandacht aan onze stakeholders. We doen zaken gericht op de mens, op de emotie, op het welzijn van onze partners. We willen de juiste relatie opbouwen met iedereen waarmee we samenwerken. Daarom staan we dicht bij onze klanten, dicht bij onze mensen. Onze relaties zijn erop gericht om mensen vooruit helpen en te ontzorgen op lange termijn.

Creatieve oplossingen

Ongeacht de vraag, zoeken we op een inventieve manier naar oplossingen –  met alle middelen die we hebben. Creatief, probleemoplossend en kritisch denken is wat ons team typeert, weg van voor de hand liggende oplossingen of kuddegeest. Ja, we durven vaste waarden en bewandelde paden in twijfel te trekken, kritisch na te denken, uit te dagen en te hertekenen.

Absolute transparantie

Onze communicatiestijl is transparant. We zijn open over fouten, over ideeën, over vragen. Alles komt op tafel. Alles kan gezegd worden, met respect voor elkaars grenzen. We creëren graag een cultuur van dialoog en openhartigheid. Dat doen we telkens met één doel: perfect begrijpen wat de verwachtingen en achterliggende ideeën van onze klanten en partners zijn.

Ontmoet ons team

Digitale facturatie belgië

Klaar om te automatiseren?

Zien is geloven. Ontdek wat Nymus X voor jouw bedrijf kan betekenen.