Over Nymus

Meer dan alleen een billing service provider

Het facturatieproces is de motor van een financieel gezonde onderneming. Daarom wil je zeker zijn dat je meteen met de juiste partner in zee gaat om je workflow te digitaliseren en te automatiseren. Ontdek waarvoor we staan en wat ons onderscheidt.

Innovator in transactionele communicatie

We leven in een wereld waarin stilstaan gelijk staat aan achteruitgaan, je jouw concurrenten altijd een stap voor moet blijven en efficiënte processen cruciaal zijn voor succes op lange termijn. Tegelijk verwachten klanten van jou een vlotte en moderne digitale dienstverlening.

Facturen, digitaal of op papier, nemen het grootste deel in van de dagelijkse documentenstroom binnen je organisatie. Daarom ontwikkelden we voor jou een platformonafhankelijk systeem dat jouw uitgaande facturatiestroom stroomlijnt en automatiseert.

Een geïntegreerde en resultaatgerichte aanpak

Onze missie is eenheid brengen in je digitale documentenstroom. Zodat je klanten hun factuur altijd foutloos , op tijd en in het juiste formaat ontvangen. Zodat je werkkapitaal stijgt. En zodat je medewerkers meer tijd hebben voor hun kerntaken door manuele processen te automatiseren.

Met onze all-in-one oplossing voor onder meer digitale facturatie, e-invoicing en e-archiving helpen we je jouw team om tijd en kosten te besparen, strategischer te werken en meetbare resultaten te boeken. Of dat nu gaat om je cashflow verbeteren, processen efficiënter maken of je klantrelaties versterken.

Wat onderscheidt ons van de anderen?

Als onafhankelijk dienstverlener neemt Nymus een unieke positie in op de markt. Door gebruik te maken van eigen technologie zijn we niet gebonden aan andere systemen of serviceproviders. In combinatie met een compact team, een geoliede structuur en een financieel plaatje dat klopt, kunnen we onze klanten altijd de best mogelijke oplossing aanbieden.

Nymus begint pas waar andere billing service providers er de brui aan geven. Ons werk is pas af wanneer jouw businessdoelen zijn bereikt. Of dat nu gaat om je cashflow te optimaliseren, je processen efficiënter te maken of je digitale klantervaring te verbeteren. Echt tevreden zijn we pas wanneer je ons niet meer ziet als een leverancier, maar als een betrouwbare partner.

Onze klanten:

Klant Nymus

Hoe werkt dat, factureren via een billing service provider?

Nymus is een erkend billing service provider, aangesloten bij EESPA. Ontdek onze transparante aanpak.

Waarom overschakelen op digitale facturatie?

Digitale facturatie spaart je bedrijf niet alleen tijd en kosten uit. Lees nóg 10 andere voordelen.

Digitale facturatie belgië

Klaar om je processen te automatiseren?

Maak elke documentenstroom 10 keer efficiënter. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en een 1-op-1 demo van Nymus X.