Wie zijn we?

Maak kennis met ons team.

Sven Dauwe

Founder / Managing director

Met een neus voor business en innovatie lanceerde Sven Nymus in 2013, toen nog OptiPost. Tien jaar later staat hij nog steeds met trots en overgave aan het roer van ons bedrijf. Sven heeft de gave om iets complex simpel uit te kunnen leggen – niet zelden met een kwinkslag. Naast resultaten en kennis van zaken, hecht hij heel veel belang aan integriteit en een fijne werksfeer.

Leentje De Brouwer

Innovation & Product manager

Met 20 jaar IT-ervaring is Leentje het technische meesterbrein achter ons platform en portaal. Zij zorgt ervoor dat de oplossing die onze klanten nodig hebben, perfect matcht met de oplossing die we aanleveren. Vanuit haar leidende technische rol is ze vanaf dag één betrokken bij de functionele analyse en deeltrajecten, en staat ze in nauw contact met onze partners.

Sofie Jansseune

Executive assistant

Als medewerker van het eerste uur, is Sofie niet alleen de rechterhand van het management maar ook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Spontaan en steeds met beide voeten op de grond, weet Sofie als geen ander hoe ze de koe bij de horens moet nemen en knopen doorhakken.

Lennert Van Waeleghem

Back-end developer

Hou deze developer maar in de gaten, want ook in de begindagen van zijn carrière scheert deze klepper al hoge toppen. Onder leiding van Leentje is Lennert verantwoordelijk voor de dagelijkse flowcontroles en zorgt hij ervoor dat alle systemen de klok rond blijft draaien. Daarnaast bewijst hij ook zijn meerwaarde bij de ontwikkeling of verbetering van nieuwe functionaliteiten.

Oksana Drobchak

Front-end developer

Meer dan tien jaar geleden verhuisde Oksana van Oekraïne naar België. Vandaag is ze bij Nymus de drijvende kracht achter de visuele ontwikkeling van ons platform, portaal en website. Nieuwe ideeën vertaalt ze telkens naar een vlotte gebruikersinterface. Dat doet ze op basis van up-to-date technische bagage, een scherp oog voor detail en een laserfocus op user experience.

Gunnar Wattez

Business development & market manager

Als sales manager voor Vlaanderen, Brussel en Wallonië, maakt Gunnar van de Belgische ondernemingen wegwijs in onze digitale oplossingen. Door zijn ervaring en uitgebreide productkennis is hij dan ook zeer nauw betrokken bij de opvolging van onze marketing.

Ons kantoor

Gent

Latem Business Park

Xavier de Cocklaan 68 bus 5

9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)

+32 9 278 65 34

info@nymus.be

Klaar om te automatiseren?

Maak elke documentenstroom 10 keer efficiënter.