Nymus X

Solide - snel - schaalbaar

Eén platform, een waaier aan mogelijkheden om je uitgaande documentenstroom sneller en efficiënter te maken. Dankzij de modulaire opbouw kan je eerst focussen op dringende noden en daarna snel en makkelijk opschalen. Ontdek de cruciale features.

Interoperability

Interoperabiliteit is het absolute handelsmerk van ons platform. Nymus X communiceert naadloos met bijna alle ERP-systemen, accountancyplatformen en e-invoicingportalen zoals Basware, Ariba, Tungsten …. Bijkomend leveren we ook af op PEPPOL via ons eigen PEPPOL Access Point. Op die manier connecteer je ook eenvoudig en razendsnel met het Mercurius-netwerk van overheid.

User portal

Via een gepersonaliseerd webportaal drop je eenvoudig jouw facturen voor automatische verwerking, certificering en verzending. Verzend- en betaalstatussen volg je op in real-time. De authenticiteit en integriteit van elk document is verzekerd door timestamping en e-signing. Stel verschillende rechten in voor verschillende medewerkers en leg voor elk document een audit trail aan. Pas makkelijk persoonlijke gegevens van klanten aan of verzend een document opnieuw via een kanaal naar keuze.

E-mail service

Niet elke zakelijke e-mail heeft een juridische waarde. Toch is het mogelijk om ook deze brieven of e-mails te versturen via hetzelfde platform. Hiervoor gebruiken we een gespecialiseerde e-mailserviceprovider. De service is alleen bedoeld voor administratieve of vertrouwelijke e-mails, verstuurd vanaf een subdomein van de verzender. Zo vermijd je de spamfolder of zelfs blacklisting.

Rapportering

Krijg dieper inzicht in je uitgaande facturatiestroom via heldere rapporten en visuele KPI dashboards. Wat is het totale bedrag aan outstanding sales? Hoeveel facturen werden verstuurd in een bepaald formaat? Volg het bredere plaatje van je accounts receivable-proces in real-time op, zoom in op elk verzendkanaal en ga na of een factuur ontvangen, geopend en betaald is.

Electronic signing

Twee cruciale voorwaarden voor een rechtsgeldig digitaal document zijn authenticiteit en integriteit. Wij garanderen de rechtsgeldigheid door middel van e-signing (gecertificeerd door Nymus), time stamping (erkend door de Belgische overheid), of een ander audit trail-proces. Zo onderteken je contracten, formulieren of juridische documenten veilig en EIDAS-compliant.

E-archiving

Verlies geen tijd meer aan papieren facturen klasseren, opzoeken of corrigeren. Sla uitgaande facturen, digitaal of op papier automatisch op in een eenvoudig doorzoekbaar en 100% legaal digitaal archief. Via het e-archief vind je, zowel als verzender als ontvanger, facturen makkelijk terug. Alle data wordt in België opgeslagen via een gecertificeerd serviceprovider.

E-invoicing

Verhoog je werkkapitaal en verbeter de klantervaring door een volledig elektronische en automatische AR-cyclus, zonder enige menselijke tussenkomst. Facturen worden rechtstreeks en volautomatisch afgeleverd aan het accounting- of ERP-systeem van de ontvanger, in het juiste formaat. Hierdoor wordt zowel de verzender en de ontvanger verlost van administratie.

Client portal

Ontvang voortaan veel minder administratieve mails en telefoontjes dankzij een self-service klantenportaal. Klanten kunnen er 24/7 hun factuur raadplegen, downloaden en in één klik betalen in een vertrouwde, gebruiksvriendelijke en veilige omgeving. Daar vinden ze ook vlot alle aanvullende documenten terug. Zo heb je een streepje voor op concurrenten door een betere gebruikservaring én word je sneller betaald.

Payments

Bied verschillende betaalmethodes aan via een beveiligd portaal, een secure link of een QR-code. Betalen kan via allerhande betaalmogelijkheden: van gewone overschrijving tot kredietkaart, direct debit of domiciliëring, incl. SEPA mandatenbeheer. Inkomende betalingen worden automatisch doorgestuurd naar de verzender.

Partnerintegraties

Integreer moeiteloos met partners. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Printing en postbehandeling door SPEOS
  • Direct Debit met Twikey
  • Onze payment provider CCV
Digitale facturatie belgië

Klaar om je processen te automatiseren?

Maak elke digitale documentenstroom 10 keer efficiënter. Eerst zien en dan geloven? Boek een gratis demo en sta versteld van de mogelijkheden.