Voor wie

Zoveel uitdagingen. Eén digitaal platform.

Of je nu CFO of IT manager bent: wij zijn thuis in
jouw wereld en de uitdagingen waar je voor staat.

Voor CEO’s

In moeilijke economische tijden zijn efficiënte processen en een vlotte cashflow cruciaal voor de verdere groei, of zelfs het voortbestaan van je onderneming. Uitdagingen zoals je facturatieproces optimaliseren, verdoken kosten elimineren en je medewerkers efficiënter doen samenwerken, staan daarom bovenaan je to-do-lijst. Nymus X helpt je om je order-to-cash-proces drastisch te versnellen en financiële stabiliteit te creëren op de lange termijn.

What’s in it for you?

 • Neem de logische volgende stap in digitale transformatie met een volledig geautomatiseerde uitgaande documentenstroom.
 • Hou de liquiditeit van je onderneming beter op peil. Krijg zo meer grip op je financiële situatie van je bedrijf, vandaag en in de toekomst.
 • Verbeter de ervaring van klanten. Word sneller betaald dankzij een gestroomlijnd proces van verzending tot betaling, opvolging en inning.

Voor CFO’s en controllers

Facturatie klinkt niet moeilijk. Toch zijn er vaak heel wat verschillende mensen bij betrokken en zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om fouten te maken. Een wirwar van verschillende formaten, regels, betaalfunctionaliteiten en KPI’s maakt het facturatieproces er ook al niet eenvoudiger op. Wij helpen je om orde te scheppen in de chaos met een all-in-one oplossing die zender, ontvanger en serviceproviders veilig en naadloos met elkaar verbindt.

What’s in it for you?

 • Lever facturen af via één systeem op eender welk platform. Van Tungsten en Basware tot Ariba, Tradeshift, EKS of PEPPOL, Cegedim, coupa, Pagero, …
 • Stroomlijn je AR-proces. Elke klant ontvangt zijn factuur altijd op tijd in het gewenste formaat en via een digitaal portaal.
 • Ontvang betalingen van klanten vlotter en sneller door een vereenvoudigd betaalproces, zonder risico op menselijke fouten.
 • Krijg real-time inzicht in de pay status van klanten (verzonden, betaald, vervallen) en behoud een totaaloverzicht over het salesproces.

Voor sales managers

Als sales manager ben je erop gebrand om zoveel mogelijk business te genereren. Tegelijk heeft elke klant zo zijn eigen specifieke vereisten voor facturatie. Om te integreren met andere systemen is vaak een custom integratie of dubbele manuele input nodig. Samen halen we alle obstakels weg door een naadloze koppeling te maken met eender welk accountingsysteem of ERP-pakket. Elke klant geniet zo van een optimale gebruikerservaring.

What’s in it for you?

 • Creëer meer business door een feilloze integratie met service providers, Peppol, of eender welk facturatieplatform.
  Lever facturen, officiële en administratieve documenten af via populaire ontvangstplatformen zoals Doccle, Zoomit, E-box, … (B2C).
 • Klanten ontvangen hun factuur voortaan veel vlotter, via een gebruiksvriendelijk portaal met een waaier aan betaalmogelijkheden.
 • Bepaal de specifieke betaalvoorwaarden voor elke klant afzonderlijk. 
Digitale facturatie belgië

Voor IT-managers

Als IT-manager is het jouw verantwoordelijkheid om digitale facturen op een technisch correcte manier te versturen, uit de spamfolder te houden en om de veiligheid van alle partijen te garanderen tijdens elke fase van het accounts receivable-proces. Dat is niet altijd even makkelijk gezegd dan gedaan. Het platform van Nymus biedt niet alleen onbeperkte mogelijkheden voor integraties, maar ook maximale zekerheid met two-factor authentication.

What’s in it for you?

 • Houd je facturen uit de spamfolder en vermijd blacklisting door ze te verzenden via een certified partner, vanaf je eigen subdomein.
 • Elimineer het risico op phishing of scamming door een veilige authenticatie, bijvoorbeeld via eID of de populaire app itsme.
 • Vergeet slopende of dure implementatietrajecten. Het hele systeem is up-and-running binnen 4 tot 6 weken vanaf de kick-off meeting.

Voor legal & compliance managers

Verlies geen tijd meer aan het opvolgen van een kluwen aan facturatieregels in verschillende landen. Dat doen wij wel voor jou. Loods je onderneming liever binnen in een nieuw tijdperk van legal compliance. En slaap voortaan op beide oren. Met Nymus X ben je zeker van een invoicing platform dat niet alleen je order-to-cash-proces automatiseert, maar ook automatisch voldoet aan alle wettelijke normen voor facturatie, e-invoicing en e-archivering.

What’s in it for you?

 • Verstuur rechtsgeldige facturen of digitale contracten door middel van e-signing, time stamping en end-to-end encryptie.
 • Stuur facturen die niet alleen makkelijk leesbaar zijn voor uw klanten, maar ook voor de digitale systemen van uw klanten, bijvoorbeeld via EDI of eender welk ander gestandaardiseerd factuurformaat.
 • Sla documenten rechtsgeldig op voor een periode van 10 jaar. Als erkend serviceprovider beschikken wij over een officieel mandaat.
Digitale facturatie belgië

Klaar om je processen te automatiseren?

Maak elke digitale documentenstroom 10 keer efficiënter. Eerst zien en dan geloven? Boek een gratis demo en sta versteld van de mogelijkheden.