Over ons

Ons team

Niet systemen of technologieën, maar wel mensen zijn de échte drijvende kracht achter onze organisatie. Maak kennis met ons team.

CEO Sven Dauwe
Sven Dauwe
Founder / Managing director

Met een neus voor business en innovatie lanceerde Sven Nymus in 2013, toen nog OptiPost. Tien jaar later staat hij nog steeds met trots en overgave aan het roer van het bedrijf. Sven heeft de gave om iets complex simpel uit te leggen – niet zelden met een kwinkslag. Naast resultaten en kennis van zaken, hecht hij heel veel belang aan integriteit en een fijne werksfeer.

Leentje
Leentje De Brouwer
Innovation & Product manager

Met 20 jaar IT-ervaring is Leentje het technische meesterbrein achter het Nymus platform en portaal. Zij zorgt ervoor dat de oplossing die onze klanten nodig hebben, perfect matcht met hun behoeftes. Vanuit haar leidende rol is ze vanaf dag één betrokken bij de functionele analyse en deeltrajecten.

Sofie
Sofie Jansseune
Executive assistant

Als medewerker van het eerste uur, is Sofie niet alleen de rechterhand van het management maar ook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Spontaan en steeds met beide voeten op de grond, weet Sofie als geen ander hoe ze de koe bij de horens moet vatten en knopen doorhakken.

Gunnar
Gunnar Wattez
Business development & market manager

Als sales manager voor Vlaanderen, Brussel en Wallonië, maakt Gunnar de Belgische ondernemingen wegwijs in onze digitale oplossingen. Door zijn ervaring en uitgebreide productkennis is hij dan ook zeer nauw betrokken bij de opvolging van onze marketing.

Evelien
Evelien Van Duyse
Front-end developer

Ontmoet Evelien, onze Front-end Developer! Met een passie voor het creëren van prachtige gebruikersinterfaces en een scherp oog voor detail, brengt Evelien creativiteit en technische bekwaamheid naar ons team. Wanneer Evelien geen pixels vormgeeft, houdt ze ervan om nieuwe technologieën te verkennen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Raymond
Raymond Bultynck
Back-end developer

Ontdekt de kracht achter onze digitale oplossing: Raymond, onze Back-end Developer.  Zijn technische vaardigheden en innovatieve geest tillen onze projecten naar ongekende hoogtes. 

Yaron
Yaron Verfaillie
Customer engagement officer

Met de energie van een triatleet en de avontuurlijke geest van een wereldreiziger versterkt hij ons team. Gedreven en vol frisse ideeën zal hij onze merkidentiteit versterken, strategische marketingcampagnes ontwikkelen en onze online aanwezigheid optimaliseren. Met zijn innovatieve aanpak zal hij ons helpen groeien en onze positie in de markt versterken.

Peter
Peter Francq
Development team lead

Peter is onze Development team lead. Hij geeft graag gas, en neen, niet enkel met zijn moto op het racecircuit maar ook bij het verder uitbouwen van onze diensten. Daarnaast is Peter ook verantwoordelijk om onze talentvolle junior developers verder te begeleiden in hun groei, en misschien ook in zijn tweede passie: krijgskunst.

Ons kantoor

Adres: Latem Business Park / Xavier de Cocklaan 68 bus 5

9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)

Telefoonnummer: +32 9 278 65 34

Email: info@nymus.be

Digitale facturatie belgië

Klaar om je processen te automatiseren?

Maak elke digitale documentenstroom 10 keer efficiënter. Eerst zien en dan geloven? Boek een gratis demo en sta versteld van de mogelijkheden.