Onze oplossingen

Digitale facturatie

Zet je facturatieproces op automatische piloot en maak je facturen 100% rechtsgeldig. Stuur voortaan elke factuur in het juiste formaat naar de juiste klant op het juiste moment. Verbeter je digitale klantervaring en zet een turbo onder je facturatie- en betalingsproces.

Managed mail

Ook jij weet wat het kost om 5.000 brieven te versturen. Verwerk en verstuur administratieve communicatie 10 keer sneller en goedkoper dan op papier. Lever documenten af via elk platform en verhoog de respons op je briefwisseling.

E-invoicing

Foutloos factureren heeft een naam: e-invoicing of elektronische facturatie. Verhoog je werkkapitaal en verbeter de klantervaring door een volledig digitaal en volautomatisch facturatieproces. Kies ook jij als B2B-organisatie voor facturatie zonder foutenmarge?

Managed post

De handsfree oplossing voor je papieren post. Maak communiceren op papier een pak sneller en goedkoper. Breng je hele documentenstroom samen in één geïntegreerd platform en lever stipt een correcte factuur af, ook via de post.

E-archiving

Verlies geen tijd meer aan papier. Archiveer elk transactioneel document in een rechtsgeldig en vlot doorzoekbaar e-archief, dat gebouwd werd volgens het security-by-design-principe. De ideale stok achter de deur bij betwistingen of discussies.

Nymus bullet point marker

“Het platform werkt vlot, doet wat het moet doen en ziet er goed uit. En ook de organisatie die erachter zit, is top. Nymus denkt continu mee naar oplossingen voor onze uitdagingen. Altijd slagen ze erin om een antwoord te bieden.”

Dries Devroe, CFO bij Verhelst Group