Digitale facturatie

Zet je facturatieproces op automatische piloot

Stuur automatisch een correcte factuur in het juiste formaat naar de juiste klant. Verbeter de klantenervaring en zet een turbo op je order-to-cash-proces.

Van factuur naar betaling met veel minder moeite

Hoeveel tijd zou jouw team elke dag kunnen uitsparen als je alle uren optelt voor de verzending, opvolging, correcties en inning van uitgaande facturen? Verspil geen tijd en talent meer aan tijdrovende manuele processen en kies voor een geautomatiseerde oplossing voor digitale facturatie. Garandeer de authenticiteit en integriteit van time stamping, e-signing of een secure link. Verifieer de identiteit van de ontvanger via two-factor authentication of IDP.

Digitale facturatie: factureer stipt, correct en rechtsgeldig

De voordelen van digitale facturatie of automated billing gaan veel verder dan alleen fouten voorkomen of verhinderen dat je boekhoudafdeling verzuipt in een zee van papier. Door je facturatieproces volledig te automatiseren, lever je voortaan rechtsgeldig en zonder gedoe facturen af in het juiste formaat via eender welke serviceprovider. Zo zet je mensen efficiënter in, verlaag je de kosten en breng je de customer experience naar een hoger niveau.

Verhoog je werkkapitaal, verbeter de klantenervaring

Optimaliseer de cashflow van je organisatie door alle drempels in het facturatieproces weg te nemen. Zie uitgaande facturen gemiddeld 8 dagen sneller betaald. Verbeter tegelijk de klantenervaring en neem een voorsprong op concurrenten met een klassiek facturatieproces.

Het Nymus portaal

Nymus X: het all-in-one platform voor snelle, veilige en efficiënte facturatie.

Lever facturen op elk platform en in elk formaat af via een schaalbaar SaaS-platform dat verzender, ontvanger en serviceproviders volautomatisch met elkaar verbindt.

Hoe werkt dat, factureren via een billing service provider?

Nymus is een erkend billing service provider, aangesloten bij EESPA. Ontdek onze transparante aanpak.

11 onschatbare voordelen van digitale facturatie

Digitale facturatie spaart je bedrijf niet alleen tijd en kosten uit. Lees nóg 10 andere voordelen.

Download onze gratis white paper

GRATIS DOWNLOAD

Stuur de link door naar:

I confirm that I have read and agree to the Privacy Policy.

Subscribe to get exclusive content and recommendations every month. You can unsubscribe anytime.

Digitale facturatie belgië

Klaar om je facturen 20% sneller betaald te zien?

Haal de rem van je facturatieproces. Factureer voortaan stipt en efficiënter met minder kosten. Verbeter de klantenervaring en geniet van een gezondere cashflow.