Onze partners

Ontdek onze partners

CCV

CCV is een Europese betaalprovider met meer dan 60 jaar ervaring in de betalingswereld. We bieden innovatieve end-to-end-betalingen aan, op elk touchpoint van de customer journey. Van vertrouwd online betalen tot krachtige in-storeterminals tot onbemande oplossingen. Of u nu een lokale winkel runt of een grote, internationale onderneming, wij begrijpen hoe naadloze betalingsoplossingen uw bedrijf versterken.

Lees meer over CCV hier  

SPEOS

speos is een specialist in elektronische en papieren documenten. Speos maakt zijn klanten sterker door het succes van hun administratieve en financiële processen te garanderen

Lees meer over SPEOS hier

Twikey

Twikey ontzorgt partners, klanten en consumenten in hun betaalverkeer. Door maximale conversie naar recurrent betalen, automatisering van het interne domiciliëringsproces en een uitgebreid failure management maakt Twikey betalingen eenvoudig.

Met de bijzonder toegankelijke webapp, creëert en beheert u domiciliëringen eenvoudig. Onze software is compatibel met die van de grootbanken en software-leveranciers waardoor domiciliëringen via de eigen bank of voorkeurspartner geïnd worden. Naast domiciliëringen biedt Twikey ook alle andere betaalmethodes aan.

Lees meer over Twikey hier  

Digitale facturatie belgië

Klaar om je financiële processen te automatiseren?

Zien is geloven. Ontdek zelf wat Nymus X voor jouw onderneming kan betekenen.