Blog

Onze artikels

Wat is het verschil tussen digitale facturatie en e-invoicing?

Een vlotte facturatie is cruciaal voor de cashflow van elk bedrijf. Toch is het in sommige gevallen ook een duur en tijdrovend proces. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor digitale facturatie of e-invoicing. Maar wat is nu alweer het verschil tussen de twee?

Het begin van een nieuw tijdperk: OptiPost wordt Nymus

Yes, het gordijn mag eindelijk omhoog. Onze handelsnaam OptiPost is niet meer, sinds kort staat er in grote letters Nymus op de bel. Met een nieuwe merknaam, huisstijl en website willen we ons bedrijf nog beter in de verf zetten als dé Belgische partner en portaalbouwer voor transactionele communicatie.

Peppol Lookup, eenvoudige zoekopdracht voor Belgische ondernemingen

Meer en meer Belgische ondernemingen en overheden zijn op het Peppol netwerk geregistreerd om hun inkomende facturen en credit nota’s te ontvangen. Hoe meer bedrijven ook effectief deze elektronische documenten versturen naar deze entiteiten, hoe efficiënter deze ontvangers...

Nieuws: Franse Overheid Verlegt de Koers van Elektronische Facturatie

en opmerkelijk besluit van de Franse overheid heeft recentelijk de krantenkoppen gehaald. Het betreft de verplichte elektronische facturatie voor bedrijven, een beleid dat nu op de lange baan wordt geschoven.

We hebben onze eigen Peppol SMP ontwikkeld!

Groot nieuws!! Nymus heeft zijn eigen Peppol SMP ontwikkeld. En hier zijn we supertrots op. Onze eigen SMP is een essentiële stap voor ons bedrijf  en sinds kort staan alle Nymus klanten op deze SMP.

Klaar om je financiële processen te automatiseren?

Zien is geloven. Ontdek zelf wat Nymus X
voor jouw onderneming kan betekenen.