Legale documenten

Eén veilige haven voor juridische documenten​

Stap binnen in een nieuwe wereld van compliance. Vervang al je huidige tools door één krachtig digitaal platform voor de verzending, signing en archivering van legale documenten.

Zet vaart achter je legale documentenflow

Ook jouw organisatie verwerkt jaarlijks duizenden legale documenten. Van contracten en sociale documenten tot certificaten of officiële attesten. Dat levert vaak een logge papieren workflow op, inclusief een lange verwerkingstijd en een hoog risico op menselijke fouten. Dat lossen we op met een gestroomlijnde en volautomatische oplossing voor de verzending, e-signing en elektronische archivering van juridische documenten.

Eén oplossing voor de verzending, signing en archivering van juridische documenten

Werk voortaan sneller en efficiënter. Met ons krachtige SaaS-platform Nymus X bieden we een geïntegreerde oplossing voor de verzending, e-signing en elektronische archivering van alle soorten transactionele documenten. Denk aan digitale facturen, maar ook aan contracten, juridische documenten of administratieve communicatie. Maak je legale documentenflow veilig, overzichtelijk en 100% rechtsgeldig. Verbeter de klantervaring.

Voor wie is deze module bedoeld?

Grote en middelgrote organisaties krijgen dagelijks te maken met een stroom aan officiële en legale documenten. Denk aan verzekeraars, HR-dienstverleners, uitzendkantoren, … Met een volautomatische en veilige oplossing voor de verzending, e-signing en e-archivering van legale documenten, helpen we je organisatie om sneller en efficiënter te werken met minder kosten.

Automatiseer je legale documentenstroom

Win tijd door manuele processen te digitaliseren en te automatiseren

Verbeter de klantervaring door een vlotter en sneller proces

Factureer stipt en correct, zonder risico op menselijke fouten

Voldoe aan alle Europese regels voor e-signing en e-archivering

Eén digitaal platform, zoveel mogelijkheden

Maak elke documentenstroom in je organisatie sneller, efficiënter en goedkoper. Van facturatie via e-mail tot e-invoicing, elektronische archivering of zelfs facturatie via de post. Dat doen we met een schaalbaar en modulair gebouwd SaaS-platform dat je processen automatiseert en verzender, ontvanger en serviceproviders rechtstreeks met elkaar verbindt.

Een 100% waterdichte documentenstroom

Onderteken contracten, formulieren of juridische documenten veilig, rechtsgeldig en EIDAS-compliant. Garandeer de authenticiteit en integriteit van legale documenten en duplicaten door middel van electronic signing (gecertificeerd door Nymus), time stamping (erkend door de Belgische overheid) of een ander audittrail-proces.