Managed post

De handsfree oplossing voor je papieren post

Maak communiceren op papier een pak sneller en goedkoper. Breng je hele documentenstroom samen in één geïntegreerd platform en lever stipt een correcte factuur af, ook via de post.

Automatiseer je uitgaande post

De papieren brief is veel van zijn pluimen kwijt. Toch is hij voor velen nog steeds de favoriete manier om een factuur te ontvangen. Wij nemen de lasten voor de verwerking, het risico op fouten, verzending en opvolging van papieren facturen volledig van je schouders. Zo winnen jij en je medewerkers elke week uren tijd.

Win tijd en bespaar kosten

Papieren facturen verwerken, printen, verzenden, opvolgen, … je team is er uren per week mee bezig. De Universiteit Hasselt berekende dat het versturen van een papieren factuur 4,44 euro kost. Door gebruik te maken van een automated billing-platform kan je een groot deel van die kosten terugwinnen.

Maak papieren facturatie pijnloos

Maak van papieren post een walk in the park. Het enige wat jij moet doen is de data aanleveren. In eender welk formaat. Hoe gedetailleerder, hoe beter, maar ook een PDF is prima. Wij nemen elke dag de verwerking, printing en verzending op ons conto. Klanten ontvangen hun factuur stipt en correct.

Wat zijn de voordelen van managed post?

Nymus X

De all-in-one oplossing voor snelle, veilige en efficiënte facturatie.

Maak elke documentenstroom sneller, efficiënter en 100% rechtsgeldig. Van facturatie via e-mail tot elektronische facturatie, e-archiving of facturatie via de post. Dat doen we met een robuust en schaalbaar SaaS-platform dat verzender, ontvanger en serviceproviders rechtstreeks met elkaar verbindt.

Digitale facturatie belgië

Nooit meer postzegels plakken

Maak papieren post pijnloos. Bespaar tijd en kosten.