Managed mail

Digitaliseer administratieve communicatie. Krijg meer respons.

Verwerk en verstuur administratieve berichten of documenten veel sneller, goedkoper en efficiënter dan via de post. Verhoog tegelijk de respons op je brieven en monitor de aflever- en leesstatus.

Verstuur zakelijke e-mails veel sneller en efficiënter

Niet elk uitgaand document heeft een juridische waarde. Denk aan betaalherinneringen, informatieve briefwisseling of administratieve verzoeken. Certificering of authenticatie is daardoor niet per se nodig. Via Nymus X kan je ook deze documenten makkelijk opmaken, verwerken, versturen én opvolgen.

Lever documenten af via eender welk platform

De verzending van de e-mails verloopt via een gespecialiseerde e-mailprovider die de mails verstuurt vanaf het subdomein van de verzender. Hierdoor is het voor de ontvanger meteen duidelijk van waar de mail komt. Ook loop je daardoor geen risico om in de spamfolder terecht te komen, of nog erger: geblacklist te worden.

“Sinds we onze administratieve communicatie hebben gestroomlijnd, sparen we elke week uren tijd uit aan administratie, spenderen we minder geld aan papier, en is de response rate op onze communicatie fors gestegen.”

All-in-one-oplossing

Verstuur zowel legale documenten als niet-juridische documenten via één platform. Facturen of andere officiële documenten worden verwerkt via het platform. Alle administratieve communicatie verloopt via een e-mailprovider.

Vanaf je eigen webdomein

Alle administratieve e-mails worden verstuurd vanaf het subdomein van de verzender. Op die manier vermijd je het risico dat je mail in de spamfolder terecht komt — of nog erger: dat je domeinnaam op de blacklist verzeilt.

Certified mailing partner

Voor de verzending werken we samen met een gecertificeerde e-mailprovider, alleen voorbehouden voor administratieve of vertrouwelijke e-mails.

Vlotte monitoring

Ga eenvoudig na of een e-mail effectief is afgeleverd, geopend of gelezen door de ontvanger. Heeft een klant jouw factuur toch gemist? Verstuur het document opnieuw in één muisklik via het gewenste kanaal.

Werk efficiënter

Maak administratieve communicatie veel sneller en efficiënter, verbeter de klantervaring en geef minder geld uit aan papier en postzegels. De tijd die werknemers uitsparen, kunnen ze voortaan besteden aan nuttiger werk.

Ook papieren post

Sommige mensen blijven gehecht aan een ouderwetse brief. Daarom bieden we jou ook een geautomatiseerde oplossing voor papieren post. Wij zorgen daarbij voor het printen, postklaar maken en verzenden van brieven.

Het Nymus portaal

Waarom Nymus X?

Supersnel. Veilig. Schaalbaar.

Digitale facturatie belgië

Klaar om te automatiseren?

Maak je administratieve communicatie 10 keer efficiënter.