Hoe het werkt

Hoe werkt dat, factureren via een billing service provider?

Nymus is een erkend billing service provider, aangesloten bij EESPA. Wij nemen voor alle lasten van facturering weg van je team, automatiseren je facturatieproces en verbeteren de nauwkeurigheid. Factureren op een gemakkelijke manier!

1. Ruwe data aanleveren

Jij levert ons de ruwe factuurdata aan. In XML of JSON-formaat, maar ook een gewone PDF-factuur is voldoende. Wij garanderen de rechtsgeldigheid door middel van e-signing en timestamping.

2. Verwerking en archivering

De uitgaande facturen worden verwerkt en 10 jaar bewaard in een legaal e-archief. Klanten ontvangen een correcte factuur in het juiste formaat: via een secure link, e-mail of langs de ouderwetse post.

3. Betaling via het portaal

De ontvanger kan zijn factuur raadplegen via een gebruiksvriendelijk portaal, aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf. Daar kan hij zijn factuur ook meteen betalen via een waaier aan betaalmethodes.

4. Inzichten in KPI dashboard

Krijg dieper inzicht in je AR-proces via een helder KPI dashboard of volg dossiers tot in detail op. Werd de factuur ontvangen, geopend en betaald? Eventuele herinneringen worden automatisch verstuurd.

5. Feedback & monitoring

Ontvang achteraf heldere feedback. Wij monitoren non-stop alle gedropte documenten en rapporteren eventuele fouten. Zo heb je op elk moment een perfect overzicht van je outstanding receivables. Factureren zal simpel worden.

Lees hier meer over

Digitale facturatie

Zet je facturatieproces op automatische piloot en maak je facturen 100% rechtsgeldig. Stuur voortaan elke factuur in het juiste formaat naar de juiste klant op het juiste moment. Verbeter je digitale klantervaring en zet een turbo op je facturatie- en betalingsproces.

E-invoicing

Foutloos factureren heeft een naam: e-invoicing Verhoog je werkkapitaal en verbeter de klantervaring door een volledig digitaal en volautomatisch facturatieproces. Kies jij als B2B-organisatie ook voor facturatie zonder foutenmarge?

Digitale facturatie belgië

Klaar om je processen te automatiseren?

Maak elke documentenstroom 10 keer efficiënter. Eerst zien en dan geloven? Ontdek met eigen ogen wat Nymus ook voor jouw onderneming kan betekenen.